Още по темата05.05.2021 / 07:31Редактор: e-mail: Кадър  Нова ТвВсе едно някаква галактическа

...
Още по темата05.05.2021 / 07:31Редактор: e-mail: Кадър  Нова ТвВсе едно някаква галактическа
Коментари Харесай

Виктор Николаев за колата, която влетя в къща: Какво още чакат там, че не намалят скоростта, бетонобъркачка ли трябва да мине?

Още по темата05.05.2021 / 07:31

Редактор: 

e-mail: 

Кадър  Нова Тв

Все едно някаква галактическа многочудовищна комплицирана инфраструктура имаме, че никой не може да откри решение по какъв начин да намали скоростта.

Това разяснява Виктор Николаев след репортажа от село Гложене по Нова Тв, който сподели по какъв начин кола е влетяла за повторно в една и съща къща в границите на няколко месеца. Първият път в къщата беше нахлул Тир.

Някаква страшна нерешима задача е това, не знам. Една камера да сложат тъкмо там в допълнение, тя да работи и да се контролира скоростта, измислено е на всички места по света. В това селце тир, кола, не знам какво чакат да мине, бетонобъркачка ли да мине оттова. Благодарим на Руми Попова. На същата къща, на същото място, на същия завой, все по този начин неришим доста комплициран необикновен проблем, по какъв начин да се понижи скоростта в едно село, добави Виктор Николаев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР